Organiseer je eigen busreis naar een event

Zelf een busreis organiseren?

Je wilt samen met een groep naar een concert, evenement of festival. Tof om dan met zijn allen in 1 bus te gaan. Bij Evenementen Travel is het organiseren van busreizen dagelijkse kost. Benieuwd naar de kosten? vraag dan een hieronder een offerte aan.

Vervoer naar je evenement, en ook weer terug.

Wij zorgen dat jullie op tijd worden opgehaald op de door jouw uitgekozen opstapplaats en na het evenement weer veilig terug worden gebracht. Onze bussen zijn altijd goed te herkennen aan de signalering voor op de bus. Daardoor kun je jouw bus altijd goed vinden op het evenemententerrein!

Bussen aangepast op groepsgrootte

Ben je met meer dan 15 personen, dan is het bij ons al mogelijk om je eigen opstapplaats toe te voegen. Ben je met je groep met meer dan 25 personen, dan is het mogelijk om je eigen bus te reserveren. Mocht het zo zijn dat het niet lukt om de hele bus te vullen met je eigen groep, dan kunnen wij kijken of we de  bus nog verder kunnen vullen. Behalve dat een volle bus veel gezelliger is, scheelt dit natuurlijk ook in prijs!

Het feestje begint al in de bus

Wij weten wat een feestje is en dat dit feestje al begint voordat je überhaupt op het evenement bent. Daarom is het bij ons in de bus altijd gezellig. We zorgen voor muziek die past bij het evenement, een hapje en drankje zijn toegestaan in de bus en je zit nooit alleen!

offerte aanvragen