Veel­gestelde vragen

Vragen over tickets en service?

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Geen antwoord op jouw vraag? Neem gerust contact met ons op.

Ticket kwijt?

Bij het bestellen van je kaartje(s) via onze webshop heb je een accountpagina aangemaakt. Onder in de website vind je de link naar je accountpagina. Daar kan je onder ‘tickets’ je bestelde tickets zien en opnieuw downloaden. 

Lukt dat niet, neem dan gerust contact met ons op.

Ik heb een bevestiging gehad en busticket gehad maar nog geen entreekaart… Wat nu?

Dat klopt! Jouw entreekaart(en) worden uiterlijk 2 dagen voor het evenement naar je verstuurd. Dit is meestal op de donderdag voor het evenement plaatsvindt. Je ontvangt de tickets op het e-mailadres waarmee de boeking is gedaan. Daarom is het belangrijk dat je het juiste e-mailadres opgeeft! Het kan misschien voorkomen dat de tickets terechtkomen in de ongewenste mail.

Wij zijn officieel partner van de festivals die wij aanbieden, dus je bent verzekerd van jouw (entree)tickets! Als je 1 dag voor het evenement begint nog niks hebt ontvangen, neem dan contact met ons op!

De definitieve vertrektijd wijkt af van de tijd die op de website stond, hoe kan dit?

De vertrektijden die op de website vermeld staan tijdens de verkoop zijn indicatieve tijden. Het kan dus zijn dat jouw tijd iets afwijkt van de eerder vermelde tijd op de website. Dit komt omdat wij altijd op zoek naar de meest efficiënte busroute waarbij verschillende opstapplaatsen worden gecombineerd.

Wanneer is de definitieve vertrektijd van mij opstapplaats bekend?

Wij zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte busroute. Deze routes worden gemaakt als wij weten hoeveel tickets er per plaats zijn verkocht. Wanneer de routes bekend zijn, ontvang je deze informatie in je mailbox en wordt hij als ‘definitief’ gepubliceerd op onze website.

De routes zijn uiterlijk twee dagen voor het evenement bekend, heb je 1 dag voor het evenement nog niets ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Hoe weet ik of ik bij mijn vrienden in de bus zit?

Wij kunnen garanderen dat jullie bij elkaar in de bus zitten als jullie de boeking hebben gedaan met de hele groep. Mocht het voorkomen dat jullie allemaal apart een boeking hebben gedaan, dan kun je dit via e-mail bij ons aangeven. Vermeld hierbij jullie boekingsnummers! Een voorwaarde hiervoor moet wel zijn dat jullie opstappen op dezelfde opstapplaats.

Hoe zit het met de muziek in de bus?

De chauffeurs zijn op de hoogte dat jullie naar een festival gaan en zullen dus hun best doen om de sfeer in de bus zo hoog mogelijk te hebben. De chauffeurs zullen hun best doen om muziek af te spelen die hoort bij het betreffende festival. In de bus is het ook mogelijk om eigen CD’s mee te nemen. De chauffeur zal deze dan in overeenstemming met de andere passagiers voor jullie afspelen.

Hoe herken ik onze bus?

De bussen die voor jullie rijden zijn allemaal voorzien van busnummers met de naam van Evenementen Travel en de naam van het festival. Het busnummer wat voor op de bus staat komt overeen met het nummer wat je van ons, samen met je definitieve vertrektijd per mail hebt ontvangen. Op deze manier weet je precies welke bus jou veilig naar het festival en weer naar huis brengt!

Mag ik eten en drinken tijdens de busreis?

In de bussen is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Let hierbij wel op dat er geen glaswerk is toegestaan in de bus! 

Ik ben te laat bij de bus, wat nu?

Op het moment dat je weet dat je de vertrektijd niet gaat halen, bel je ons op 085 0070220. Wij zoeken dan samen met jou naar de beste oplossing zodat je hopelijk nog mee kan met de bus. Aan de telefoon kunnen wij je vertellen waar de bus is, dan kan deze misschien nog even op je wachten. Een andere oplossing is om zelf door te reizen naar het volgende opstappunt van de busroute. Soms komt het ook voor dat we helaas niks voor je kunnen betekenen op de heenweg en zul je een andere manier moeten vinden om bij het festival te komen. In dit geval is het nog wel mogelijk om mee terug te rijden met de bus op vertoon van je busticket!

Ik wil bagage meenemen naar het festival, kan dat?

De bussen hebben de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Mocht het veel bagage zijn, geef dit dan van te voren bij ons aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Houd er geen rekening mee dat je je baggage tijdens het evenement in de bus achter kan laten. Het komt ook wel eens voor dat er op de terugweg een andere bus staat dan op de heenweg. Evenementen Travel draagt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor jouw bagage!

Ik kan mijn opstapplaats niet vinden, kan deze nog worden toegevoegd?

Het is mogelijk om via de website een extra opstapplaats aan te vragen. Wij gaan dan kijken wat er mogelijk is en of we deze toe kunnen voegen. Hoe groter de groep, hoe groter de kans dat we iets voor jullie kunnen betekenen. Vanaf 15 personen is het al mogelijk om je eigen opstapplaats te kiezen!

Kan ik vragen om een extra opstapplaats?

Het is mogelijk om via de website een extra opstapplaats aan te vragen. Wij gaan dan kijken wat er mogelijk is en of we deze toe kunnen voegen. Hoe groter de groep, hoe groter de kans dat we iets voor jullie kunnen betekenen. Vanaf 15 personen is het al mogelijk om je eigen opstapplaats te kiezen!

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Je bustickets ontvang je direct na boeking. Hierop staat nog geen definitieve vertrektijd. Ongeveer 2 dagen voor het evenement maken we de ritplanning. Vanaf dat moment publiceren we op onze website de definitive opstaptijden per opstapplaats. Je ontvangt hiervan ook per mail bericht.

Indien je een combiticket met entreekaart hebt geboekt ontvang je direct je busticket. De entreekaart ontvang je  +/- 2 dagen voor het evenement via e-mail.

Kan ik wisselen van opstapplaats?

Wil je graag wisselen van opstapplaats, communiceer dit dan van te voren met ons! Dit kan namelijk van invloed zijn op de prijs van je busticket. Wij zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden binnen de capaciteiten van de bussen.

Welke route rijdt de bus op de terugweg?

De bus rijdt dezelfde route als op de heenweg, maar dan andersom! 

Mag ik (alcoholische) dranken meenemen in de bus?

Drank is net zoals andere consumpties toegestaan in onze bussen. Het meenemen van glaswerk in de bus is niet toegestaan.

Hoe laat moet ik klaar staan?

Wij gaan ervanuit dat je 15 minuten voor de definitieve vertrektijd aanwezig bent op de opstapplaats. Op het moment dat de chauffeur iedereen op de opstapplaats heeft, zal deze gaan rijden en zo is het mogelijk om misschien wel eerder op het evenement aan te komen! Zorg dus dat je op tijd bent zodat je niks mist op het evenement, maar ook de chauffeur en medepassagiers geen onnodige vertraging oplopen.

Staat je vraag er niet tussen?