spel­regels

Natuurlijk willen we allemaal dat onze dag of avond uit soepel verloopt. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we een aantal spelregels. Als iedereen zich hieraan houdt weten we zeker dat alles vlot verloopt en dat het vooral gezellig wordt!

Zorg ervoor dat je op tijd bent

Zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren op de opstapplaats bent. Mocht het zo zijn dat je het niet gaat redden om op tijd bij de bus te zijn, bel ons dan op tijd! Wij kunnen kijken of het mogelijk is dat de bus nog even op je wacht of dat je door kan reizen naar de volgende opstapplaats om daar met de bus mee te gaan. 

Ga je toch niet mee met de bus? Graag horen wij dit van je. Dan kunnen wij dit doorgeven aan de chauffeur zodat deze, samen met de andere passagiers, niet voor niets op je hoeft te wachten. Het is niet mogelijk om ter plaatse een busticket te kopen. Dit is alleen mogelijk via de website.

Weet in welke bus je zit

Op het busticket dat je hebt ontvangen via de e-mail staat een busnummer aangegeven. Dit busnummer staat aangegeven op de voorkant van de bus. Op deze manier kun je jouw bus herkennen op de opstapplaats en aan het einde van het evenement. De chauffeur vraagt om je tickets op de heen- en terugweg. Hou daarom je busticket bij de hand voor de heenreis en voor de terugreis! Het kan voorkomen dat op de terugweg een andere bus wordt ingezet dan op de heenweg. Let daarom dus goed op de busnummers voor op de bus!

Vertraging

Het kan wel eens voorkomen dat er, ondanks een goede planning vooraf, vertraging ontstaat tijdens een busreis. Op het moment dat dit bij ons bekend wordt, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen door middel van een telefoontje of een sms.

Muziek in de bus

De chauffeurs zijn op de hoogte dat jullie naar een festival gaan en zullen dus hun best doen om de sfeer in de bus zo hoog mogelijk te hebben. De chauffeurs zullen hun best doen om muziek af te spelen die hoort bij het betreffende festival. In de bus is het ook mogelijk om eigen CD’s mee te nemen. De chauffeur zal deze dan in overeenstemming met de andere passagiers voor jullie afspelen. 

Eten en drinken tijdens de busreis

In de bussen is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Let hierbij wel op dat er geen glaswerk is toegestaan in de bus!

Bagage

Haal waardevolle spullen altijd uit de bus, ook als dit dezelfde bus is als de terugweg!

De bussen hebben de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Mocht het veel bagage zijn, geef dit dan van te voren bij ons aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Het komt ook wel eens voor dat er op de terugweg een andere bus staat dan op de heenweg. Evenementen Travel draagt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor jouw bagage!

Rookpauzes

In de bussen is het wettelijk niet toegestaan om te roken. Mocht je toch graag een rookpauze willen, dan kan dit in overleg met de chauffeur. Houd er wel rekening mee dat rookpauzes invloed hebben op de aankomsttijd en dat de beslissing voor een pauze altijd bij de chauffeur ligt!

Vertrektijd na het evenement

Onze bussen zijn een half uur voor het einde van het evenement weer klaar om jullie op te vangen.  Eerder naar de bus gaan heeft dus geen zin omdat de bus er misschien nog niet is of de chauffeur nog niet klaar is om jullie te ontvangen. De vertrektijd kan variëren tussen een half uur tot anderhalf uur na het evenement. Dit staat aangegeven op je bustickets en op onze website. De bussen van Evenementen Travel doen hun best om zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt te staan op de parkeerplaats. Echter wil dit niet altijd even goed lukken door de situatie op het evenement zelf. Kun je jouw bus niet vinden? Bel ons! Wij zullen proberen je op weg te helpen of in contact te brengen met de chauffeur.

Contact opnemen