over Evenementen Travel

Wie zijn wij?

Wij brengen busvervoer en evenementen samen. Als ervaren vervoerder voor evenementen weten wij precies wat er bij komt kijken. Onze gasten zijn een dagje of een avond uit. Dat begint niet pas bij aankomst op de locatie, bij ons begint het feest al in de bus.

Ruime ervaring in evenementen vervoer

Wij, als Evenementen Travel, hebben ruime ervaring in het organiseren van busreizen van- en naar verschillende evenementen. Waar wij nieuw in zijn is het aanbod op de particuliere markt! Als vervoerspartner kunnen wij jou aanbieden om bij ons niet alleen een busticket te kopen, maar daarbij ook meteen jouw entreeticket.

Alles in één keer goed geregeld

Wij houden zelf ook wel van een feestje. Daarom weten wij hoe fijn het is als alles voor goed voor je geregeld is. Wij zorgen het totale pakket met daarin een veilige busreis, entreetickets voor het evenement en een beleving om nooit te vergeten.

Wij werken met vaste partners waar wij op vertrouwen. Onze partners zijn in het bezit van de benodigde certificaten en keurmerken zodat veiligheid en klantgerichtheid bij ons op nummer 1 staan.

Partner voor jouw evenementenvervoer

Wij denken graag mee. Wil je bijvoorbeeld je eigen busreis organiseren, eigen opstapplaatsen aangeven of het vervoer voor jouw evenement in goede banen leiden? Laat het ons dan weten! Dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Zakelijke partner voor personenvervoer

Als organisator bent u op zoek naar een vaste en betrouwbare partner voor het vervoer van uw bezoekers. Graag denken wij met u mee over een totaaloplossing die geschikt is voor uw evenement/festival.

Contact opnemen